Bedrijfsuitje zeilen

Skûtsjesilen als bedrijfsuitje is een ontspannen en actieve belevenis op het water. Zeilen onderneemt u samen en is hiermee een fantastische manier om het groepsgevoel te benaderen. U kunt kiezen voor een dag heel ontspannen varen maar we kunnen er ook een sportieve dag van maken door een kleine zeilwedstrijd te houden en de onderlinge strijd aan te gaan.


Skutsjesilen voor iedereen

Skûtsjesilen is geschikt voor iedereen. Het is niet nodig om te kunnen zeilen en toch actief bezig te zijn aan boord van een skutsje. U vaart onder begeleiding van een kundige en ervaren bemanning die uitstekend kan inspelen op de wensen en behoeften van de gasten aan boord.  Onze accommodatie skutsjes zijn uitgerust met een ruimte om binnen te zitten, toilet en keukentje aan boord.


Maatwerk voor uw bedrijf

Voor elke groep kunnen wij een op maat gemaakt programma maken. We denken graag met u mee. Met onze 20 jaar ervaring op het gebied van de organisatie van nautische uitjes en evenementen kunnen wij u zeker van dienst zijn.


Meer informatie over een bedrijfsuitje zeilen op een skûtsje

Voor meer informatie of een offerte kunt u contact met ons opnemen via 0515-559255 of door onderstaand contactformulier in te vullen: